ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με στόχο τη δεύτερη νίκη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υποδέχεται την Πυλαία

Ο Φίλιππος Βέροιας με τον αέρα του νέου προπονητή Ηλία Γραμματικόπουλου, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο ως ιατρός, υποδέχεται τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier στις 18.00 στο Φιλίππειο.

Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι στιγμής μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και είναι ουραγοί της βαθμολογίας με 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βρίσκονται στην 6η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες.

Οι Βεροιώτες την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και ηττήθηκαν, ενώ από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται και η Πυλαία, αφού δεν μπόρεσε στην έδρα της να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από την ομάδα της Δράμας. 

Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε επικρατήσει με 29-23.

Αναφορικά με τις απουσίες οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Καλόμοιρο και Ζαφείρη.

Ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε στο e-handball.gr: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Πυλαία μια ομάδα που της αρέσει η δουλειά και φέτος έχει φανεί, απαρτίζεται από νέους και ταλαντούχους αθλητές. Εμείς από την μεριά μας σαν Φίλιππος πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και αντάξιοι των προσδοκιών σε κάθε αγώνα σε κάθε παιχνίδι σε κάθε στιγμή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και περιθώρια για λάθη. Σίγουρα παιζουμε χωρίς άγχος, αλλά σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όπως και κάθε αντίπαλος πρέπει να μας σέβεται, είναι η αρχή της αγωνιστικότητας».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 15/02/2020

Handball Premier (16η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 17.00, ΑΣΕ Δούκα – Φαίακας Κέρκυρας

(Συρεπίσιος-Μερτινιάν, Μίγκας)

ΑΠΚ Κραχτίδη 18.00, Bianco Monte Δράμα – ΠΑΟΚ

(Χαρίτσος-Τόλιος, Παρτεμιάν)

Φιλίππειο ΔΓ 18.00, Φίλιππος Βέροιας – ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Πατιός-Τσιάνας, Σίσκου)

Ιωνικού 20.00, Ιωνικός Ν.Φ. – Άρης Νίκαιας

(Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης)

Κυριακή 16/02/2020

Handball Premier (16η αγωνιστική)

ΔΑΚ Έδεσσας 13.00, Αερωπός ManDynamic – Oλυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

(Δελόγλου-Θεοδοσίου, Κατσίκης)