- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 708 φορές
Νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017 επί του Πανοράματος με 30-25
Με τον ιδανικότερο τρόπο άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών η Βέροια 2017, αφού κατάφερε να νικήσει το Πανόραμα με σκορ 30-25.
Οι γηπεδούχες ήλεγχαν στην αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποσπαστούν για πολύ στο σκορ, μιας και οι φιλοξενούμενες έδειχναν να θέλουν επίσης τη νίκη.
Από το 20′ του αγώνα και μετά, γηπεδούχες και φιλοξενούμενες πήγαιναν χέρι χέρι. Στα καθοριστικά σημεία όμως η ομάδα της Βέροιας φάνηκε πιο αποτελεσματική και πιο δυνατή στις φάσεις που έπρεπε να κρατήσει την μπάλα και την πρωτοπορία στο σκορ.
Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 12-11.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, η Βέροια μπήκε στο γήπεδο πιο αποφασισμένη για τη νίκη και κατάφερε να αφήσει πίσω το Πανόραμα για 3 με 4 γκολ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου. Τελικά οι γηπεδούχες πήραν τη νίκη και τους δύο βαθμούς με 30-25.
Κορυφαία παίκτρια για τη Βέροια ήταν η Κόβιτς με 11 γκολ ενώ για το Πανόραμα πρώτη σκόρερ ήταν η Αργυροπούλου με 9 γκολ.
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-3, 7-5, 8-8, 12-11 (ημχ) 15-13, 18-15, 21-18, 23-18, 25-22, 30-25
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας Δίλεπτα: 4-3 Πέναλτι: 5/5 – 6/6
ΒΕΡΟΙΑ 2017 (Χαραλαμπίδης): Τσαουσίδου 2, Τζούρισιτς 4, Καραμπατσάκη, Ανθίτση 2, Καραχαρίση 2, Μπασμά, Δελησάββα, Τηλαβερίδου, Τσιτλακίδου 3, Γεωργιάδου, Βασιλειάδου 2, Κόβιτς 11, Πιτούλια, Μάστακα 4.
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Κουμιτσάρσκα): Κουτσιμανή, Ράτσικα, Σπανού, Αναστασιάδου, Αργυροπούλου 9, Λιούκα 1, Γ.Παπαδοπούλου, Καρβιτς, Κυρικλίδου 2, Αμανατίδου 5, Κουκλοτίδου, Προκοπίδου 6, Τσερέπη, Καραβέλη 2, Α,Παπαδοπούλου, Κουλούρη.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
«Απέδρασε» με σπουδαίο διπλό (2-3 σετ) από τη Σκύδρα η Κ16 του Ποσειδώνα Βέροιας! -
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Στην κορυφή των σκόρερ ο Ιωάννου – Ο αναλυτικός πίνακας



