ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το τελευταίο χαρτί για την παραμονή παίζει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ με Αερωπό!

Η 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια, ωστόσο σε ένα ματς αγνοείται το ακλόνητο φαβορί.

Στη Βέροια ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δίνει έναν αγώνα... δίχως αύριο κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας για την παραμονή στην κατηγορία. Όποια ομάδα κερδίσει εξασφαλίζει και μαθηματικά την σωτηρία της με την διαφορά ότι για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο «χαρτί», αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με τον Διομήδη, ενώ ο Αερωπός έχει άλλη μια ευκαιρία εντός έδρας με την Αναγέννηση Βύρωνα.

Η προϊστορία των δύο ομάδων δίνει ξεκάθαρο φαβορί τον ΦΙΛΙΠΠΟ, ο οποίος μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα του κόντρα στον Αερωπό, ενώ ο Αερωπός βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος με πέντε συνεχόμενες ήττες!

Στον πρώτο γύρο οι Εδεσσαίοι είχαν επικρατήσει με 26-23 και με δεδομένο τον συνωστισμό στην «ουρά» της βαθμολογίας θα μετρήσουν σίγουρα τα αποτελέσματα και οι διαφορές τερμάτων στα παιχνίδια των ομάδων.

Ο τεχνικός του Αερωπού Γιάννης Πιλαλίδης επεσήμανε: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Όλα τα ματς τελικοί. Εμπιστεύομαι τα παιδιά. Θα κάνουμε τον αγώνα μας. Έχουμε το πιο νεανικό ρόστερ της Α1 Ανδρών. Μετά τον τραυματισμό του Κράλλη είχαμε σοβαρό πρόβλημα στην περιφέρεια. Θα παλέψουμε τα δύο παιχνίδια. Η εκτός προγράμματος ήταν κόντρα στη ΧΑΝΘ. Ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, έχουμε δύο παιχνίδια από τα οποία μπορούμε να πάρουμε βαθμούς».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας, τόνισε: «Περιμένω αποφασιστικότητα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό τα λέει όλα».

Κάλεσμα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

«Η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα στην ιστορία της για την Α1 Ανδρών στο χάντμπολ, με τον Αερωπό Έδεσσας , το Σάββατο 26/4/2014 στις 18:00 στο Φιλίππειο. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να παρευρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο και να στηρίξει με τον παλμό του την προσπάθεια της πιο ιστορικής και επιτυχημένης ομάδας μας. Ελάτε να κρατήσουμε την ιστορία ζωντανή».

Το αναλυτικό πρόγραμμα

Α1 Ανδρών (21η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4/2014
Μίκρας 16:00, Π.Α.Ο.Κ.- ΓΑΣ Κιλκίς (Δελόγλου- Στεφανίδης, Κατσάνος)
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Φοίβος Συκεών (Τσάκωνας- Κουτσός, Κυριακούλιας)
Φιλίππειο 18:00, ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας- Αερωπός Έδεσσας (Χασκής- Νάσκος, Βλάχος)
Χ.Α.Ν.Θ. 18:00, Χ.Α.Ν.Θ.- Διομήδης Άργους (Θεοδοσάκης- Τόλιος, Παρτεμιάν)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/4/2014
Βύρωνα 16:00, Αναγέννηση Βύρωνα- Αρχέλαος Κατερίνης (Ανταλής- Σκλαβενίτης, Κορρές)

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/4/2014
Λουτρακίου (OTE TV) 18:00, Ποσειδών Λουτρακίου- Α.Ε.Κ. (Καραπάνος- Χρόνης, Νικολίτσας).