- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 816 φορές
Έκοψε την βασιλόπιτα το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας το βράδυ της Παρασκευής 27/1/2017 μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης πριν το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στη Honda Πανόραμα.
Η διοικούσα επιτροπή με τον προπονητή και τις αθλήτριες παραβρέθηκαν στον χώρο του μεγάλου χορηγού και υποστηρικτή του τμήματος , Bowling City Club των αδελφών Στεφανόπουλου και μέσα σε οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα ( χορηγία του Αρτοεργαστηρίου Χονδραντώνη ) για το 2017.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος και αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σουβατζόγλου Μάκης .
Τυχερή της βραδιάς η αρχηγός της ομάδας, Παπαδοπούλου Μαρία, η οποία κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο , ένα πανέμορφο γυναικείο ρολόι .
Σχετικά Άρθρα
-
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ για τον Βεροιώτη Γιώργο Κελεπούρη στο Μπέρμιγχαμ (vid) -
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: Ανοικτό μέχρι τις 13:00 αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου



