• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 227 φορές

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Στο ΔΣ του ΣΕΠΠΕ ο 6ος σε ψήφους Τάκης Χριστοφορίδης

Πανηγυρική ήταν η εκλογή του «δικού μας» τεχνικού, Τάκη Χριστοφορίδη στις χθεσινές αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης, όπου πρόεδρος επανεξελέγη με 295 ψήφους ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο β προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, ήταν 6ος στις ψήφους των συναδέλφων του, συγκεντρώνοντας συνολικά168 ψήφους.

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, τα μέλη της διοίκησης και η υπόλοιπη οικογένεια των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον πολύπειρο προπονητή της ομάδας και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η εντυπωσιακή εκλογή του Τάκη Χριστοφορίδη στις εκλογές του ΣΕΠΠΕ, φανερώνει, αν μη τι άλλο, την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που απολαμβάνει από τον κόσμο του βόλεϊ για την 44χρονη προσφορά της καριέρας του.

Παράλληλα όμως αποτελεί πανηγυρική δικαίωση για τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, Δημήτρη Πιτούλια και τους συνεργάτες του, όχι μόνο η επιλογή του Χριστοφορίδη στον πάγκο της ομάδας, αλλά και η ανάθεση του σημαντικού έργου της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής των μελλοντικών ερυθρόλευκων πρωταθλητών της Βέροιας.

Αναλυτικά:

Γιώργος Σαμαράς 295

Αριστείδης Αγγελόπουλος 204

Πετρούλα Πραγκαλούδη 194

Αστέριος Πατσιαούρας 193

Κρίτωνας Αυγερόπουλος 190

Δημήτρης Χριστοφορίδης 168

Περσεφόνη Λακκιώτη 164

Ιωακείμ Δημητριάδης 104

Νίκος Ζαλμάς 97

Σπύρος Νικολάκης 77

Βασίλης Ξεροβάσιλας 62

Βασιλική Κούβαρη 57

Βασίλης Χριστόπουλος 55

Βασίλης Τσιουπλής 51

Γιώργος Κερκινές 49

Γιώργος Γεωργιάδης 30

Νίκος Ζιώγας 10