• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 85 φορές

Ανανέωση συνεργασίας με τον Στέφανο Μανιώτη στον ΦΙΛΙΠΠΟ

Την παραμονή στην ομάδα του συνεργάτη του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, Στέφανου Μανιώτη, ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μανιώτη, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 της Volley League θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του τεχνικού μας, Σωκράτη Τζιουμάκα.

Ο εμπειρος στατιστικόλογος της ομάδας, με τη σημαντική του συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου της Α2 Ανδρών και την ιστορική άνοδο στα «σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ», μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Φίλιππο Βέροιας, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έπειτα από την άψογη συνεργασία που είχαμε πέρυσι με τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας, η απόφαση να συνεχίσω και φέτος στον Φίλιππο ήταν πολύ εύκολη.

Φέτος συμμετέχοντας στη Volley League ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, αλλά χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κάθε φίλαθλο της Βέροιας περήφανο για την ομάδα της πόλης του».

Ευχόμαστε στον Στέφανο Μανιώτη να έχει ακόμη μία νέα χρονιά με υγεία και επιτυχία στο έργο του».