ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1190 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το Πανθρακικός - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανθρακικό, που βρήκε νικητές τους «κυανέρυθρους» με σκορ 2-0.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Έστω και μια εβδομάδα αργότερα, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους φιλάθλους της Ημαθίας και όλης της Ελλάδος αλλά και στους οπαδούς της «Βασίλισσας». Εύχομαι επίσης η ομάδα μας να πάει πολύ καλύτερα από ότι πήγε στο περσινό πρωτάθλημα.

Πάμε να σχολιάσουμε το ματς που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η «Βασίλισσα» που αγωνίστηκε με το κλασικό 4-3-3 (4-2-3-1 δεν υπάρχει γιατί οι γραμμές είναι τρεις), μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με ψυχολογία νικητή επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή. Ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα.

Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έχοντας ρόστερ και ποιότητα ποδοσφαιριστών χαμηλής δυναμικότητας και δείχνοντας ότι φέτος θα είναι πιθανότατα η τελευταία του σεζόν στην Σούπερ Λίγκα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν κακή, ασύνδετη δείχνοντας τις γνωστές αδυναμίες που έχει στο κέντρο και στην θέση του σέντερ φορ, χωρίς όμως να κινδυνεύσει. Αντίθετα πέτυχε και δεύτερο γκολ και κλείδωσε οριστικά τη νίκη της.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα έχει δυνατό ρόστερ και χρειάζεται πλέον την δουλειά και την οξυδέρκεια του Γεωργιάδη, τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να βρει την κατάλληλη χημεία και με τους καινούργιους παίκτες να παρουσιάσει ένα δυνατό, αξιόμαχο και πολύ ανταγωνιστικό σύνολο».