ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1461 φορές

Σχόλιο: Ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» να κάνει το μεγάλο βήμα!

Φίλες και φίλοι της «Βασίλισσας του βορρά» γεια σας και χρόνια σας πολλά!

Θα σας προτρέψω να ρίξετε μια ματιά στη βαθμολογική συγκομιδή που είχε η ΒΕΡΟΙΑ στον περσινό βαθμολογικό πίνακα! Ξέρετε που βρισκόμαστε τώρα;; Στους διπλάσιους πόντους φυσικά! Μια εκπληκτική χρονιά φαίνεται να διαγράφεται για την φετινή «Βασίλισσα». Το 2014 φεύγει και η ομάδα της καρδιάς μας βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα της Ελληνικής Σούπερ Λίγκ.

Βέβαια, καλό θα είναι να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ας μην ξεχνάμε με ποιους στόχους ξεκινήσαμε το φετινό πρωτάθλημα. Τώρα θα μου πεις… πως είναι δυνατόν να μιλάς για παραμονή όταν είσαι μέσα στις θέσεις των Play off για έξοδο στην Ευρώπη; Κι όμως μιλάω, γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και κρύβει κινδύνους.

Κατά την γνώμη μου θα κριθούν πολλά στα δύο επόμενα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή. Η έδρα μας φέτος μοιάζει με απόρθητο κάστρο, μόνο μια ισοπαλία με τον Πανιώνιο και στο βάθος μόνο νίκες! Αλήθεια πόσο καιρό είχαμε να το δούμε αυτές τις επιδόσεις από τη ΒΕΡΟΙΑ;

Έρχεται μεταγραφική περίοδος. Λογικά θα έχουμε και αποχωρήσεις παικτών, από τους οποίους κάποιοι ήρθαν με πολλές φιλοδοξίες στην ομάδα αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Μερικοί μάλιστα δεν πρόσφεραν καθόλου! Είναι αυτό που λέμε… πέρασαν και δεν ακούμπησαν!

Η αλήθεια είναι ότι το κυανέρυθρο ρόστερ ξεχειλίζει. Και όταν το ποτήρι ξεχειλίζει θα υπάρχουν προβλήματα. Οπότε ένα ξεκαθάρισμα θα ανανεώσει την εικόνα του έμψυχου δυναμικού. Μεταγραφές; Πολύ επιλεκτικές θα πω εγώ και σε συγκεκριμένες θέσεις, όπου η ομάδα πονάει. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι αρμόδιοι.

Κλείνοντας το σχόλιό μου, θέλω να πω ότι επιβάλλεται οι φίλαθλοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο αυτή την προσπάθεια. Γιατί, μπορεί σχεδόν σε κάθε αγωνιστική το γήπεδο να είχε μέχρι τώρα από 2.500 έως 3.500 φιλάθλους, αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα χρειάζεται ακόμα περισσότερη στήριξη. Οι παίκτες θα πρέπει να βλέπουν ένα γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο φίλαθλος κόσμος έχει απαξιώσει το ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ημαθία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φέτος όμως είναι η ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τα Ευρωπαϊκά σαλόνια!! Εσύ θα λείπεις;;;