ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 759 φορές

Με την συμπαράσταση των φιλάθλων να πετύχει το minimum της συγκομιδής βαθμών

Το φθινόπωρο καλά κράτησε από πλευράς καλών - για την εποχή- θερμοκρασιών, αλλά όχι και για την ομάδα της Βέροιας που κυμάνθηκε σε χαμηλό …βαρομετρικό!!!

Ελπίζω με την είσοδο του χειμώνα να αντιστραφούν τα δεδομένα. Οι αναμενόμενες χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής να είναι αντίθετες με την συγκομιδή βαθμών για τη Βέροια, ικανών να την διατηρήσουν στην κατηγορία.

Το «κλειδί» σε πρώτη φάση είναι η συγκομιδή, τουλάχιστον 6 με 7 βαθμών, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών, έτσι ώστε με την επανέναρξη στις 7 Γενάρη να έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές. Γιατί η διοίκηση του Αγάπιου Αναστασιάδη ήδη προανήγγειλε πως θα γίνουν πέντε περίπου μεταγραφές και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ήδη κλεισμένες.

Αλλά πριν φτάσουμε στις μεταγραφές, όπως προανέφερα, η Βέροια πρέπει να πάρει δύο και κάτι παραπάνω νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, εκτός από το Κυριακάτικο που έγινε στην Δράμα.

Δεν είναι, όμως εύκολο, αν και η «βασίλισσα» με την έλευση του Γιάννη Πολλαετίδη δείχνει ότι άρχισε να βρίσκει τα «πατήματά» της, όχι για σπουδαία πράγματα, αλλά για μια αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία με την ανάλογη διεκδίκηση και συγκομιδή βαθμών.

Πάντως οι παίκτες της βεροιώτικης ομάδας αν δείξουν το πάθος και την δύναμη των τελευταίων αγωνιστικών, τότε μπορεί να ξεπεράσει νικηφόρα την Αγία Μαρίνα (εκτός!!!) και τον Θερμαϊκό Θέρμης (εντός), ενώ ότι κερδίσει από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (εντός) με το Νέστο Χρυσούπολης θα είναι μεγάλο κέρδος. Φυσικά για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου των αγώνων μέχρι την διακοπή των γιορτών, υπολείπεται και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την δυνατή και πρωτοπόρο στη βαθμολογία, την Καβάλα, απ΄ όπου δεν είμαι αισιόδοξος πως η «βασίλισσα» μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Και αυτό το λέω για διάφορους λόγους και όχι μόνο αγωνιστικούς…

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος από το νέο έτος και από την στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη ενισχυθεί με την απόκτηση έμπειρων και ικανών παικτών να κάνουν την διαφορά από το σήμερα, τότε νομίζω ότι θα πάρει αρκετά «διπλά» από εκτός έδρας παιχνίδια (Κρηστώνη, Πετεινός, Επανωμή, Ευκαρπία) και θα είναι δυνατή στην έδρα της τόσο με τις μεσαίας δυναμικότητας ομάδες, όσο και με τις δύο, τρεις ισχυρές.

Άρα θεωρώ πως η Βέροια χρειάζεται στην συμπαράσταση των φιλάθλων της στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές για να πετύχει το minimum της συγκομιδής βαθμών που χρειάζεται και μετά το Πνεύμα των Χριστουγέννων, να δούμε και το… πνεύμα των μεταγραφικών κινήσεων από την διοίκηση και προσωπικά του Αγάπιου Αναστασιάδη ο οποίος και είναι επιφορτισμένος με το οικονομικό «κομμάτι» της ομάδας.

Προκλητικοί ήταν οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας όλη την προηγούμενη βδομάδα και ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τη Βέροια. Με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο έλεγαν ένα σωρό γελοιότητες για τη Βέροια, λες και η δική τους ομάδα είναι στα πάνω της.

Δεν την ξέρουν την λαϊκή παροιμία που λέει ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί»;

Υ.Γ.: Οι Δραμινοί έχουν ξεχάσει πότε έπαιξαν για τελευταία φορά στην Β΄ Εθνική, ενώ για την Α΄ Εθνική θα πρέπει να ξεσκονίσουν τα βιβλία της ιστορίας τους για να «ζωντανέψουν» μνήμες!!!

Η διοίκηση του Μακροχωρίου δεν έδωσε, ούτε δίνει για χρήση το γήπεδο για τους επίσημους αγώνες της Αγίας Μαρίνας στην Γ΄ Εθνική. Και κουμάντο στην ομάδα του Μακροχωρίου κάνει ο νυν Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, ο οποίος δεοντολογικά θα έπρεπε να κάνει το παν για να εξυπηρετηθεί μια ομάδα της δύναμης της ΕΠΣ.

Αντιλαμβάνομαι πως για τα γήπεδα, όπως και του Μακροχωρίου, οι τοπικές ομάδες με καθημερινή προσπάθεια των παραγόντων τους, τα φροντίζουν για να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όμως με συνεννόηση και αλληλοκατανόηση, θα βρίσκονταν μια λύση.

Συμφωνείται ή διαφωνείτε;      

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κερκίδα» της Δευτέρας