ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1566 φορές

S.O.S: Μην παίρνουν τα μυαλά μας «αέρα»!

Είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο μου ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά», πρώτον λόγω της αλλαγής σκυτάλης στα διοικητικά και δεύτερον λόγω των εξαιρετικών κινήσεων που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι, όπου η ΒΕΡΟΙΑ σίγουρα έκλεψε την παράσταση!

Όλα αυτά σιγά σιγά δείχνουν να… αποδίδουν καρπούς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μιας και οι «κυανέρυθροι» έχουν κάνει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Νίκη "θρίλερ" με την Ξάνθη και μεγάλο διπλό, που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο σκορ, μέσα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ.

Η ΒΕΡΟΙΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της κάνει τόσο δυναμικό ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία και όπως είναι λογικό έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από θετικό (μετά τη λήξη στο Γεντί Κουλέ ακολούθησε πανζουρλισμός στα αποδυτήρια από τους παίκτες της)!

Ας αναλογιστούμε όμως όλοι μας την πραγματικότητα και ας είμαστε ρεαλιστές, ο στόχος της «Βασίλισσας» παραμένει ο ίδιος, η ΣΩΤΗΡΙΑ. Καλό θα είναι να μην πάρουν τα μυαλά μας «αέρα» και κυρίως των οπαδών, γιατί οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο τους.

Την χαρά δεν μας την στερεί κανείς, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε από τώρα υψηλότερους στόχους. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να στηρίξει αυτή την ομάδα, αυτή την διοίκηση και φυσικά το τεχνικό τιμ, το οποίο ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί αμφισβήτησαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μήπως αυτοί οι… αμφισβητίες τώρα θα βγαίνουν και θα λένε τι ομαδάρα έχουμε; Τι προπονητάρα έχουμε; Λέω μήπως…

Το μπαλάκι πλέον έχει πάει στον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, στους οπαδούς της ιστορικής ομάδας. Μεταγραφές υψηλού επιπέδου έγιναν, νέα διοίκηση που επιθυμούσαν ήρθε, προσιτές τιμές στα διαρκείας, δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα… που θέλω να καταλήξω;;

Στο ότι την επόμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο, ο κόσμος πλέον δεν έχει καμία μα καμία δικαιολογία!!