ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1885 φορές

Τρελαίνει… κόσμο η «Βασίλισσα»!!

Σχόλιο του Τάσου Ασικίδη

Πρωτοφανής μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ! Ασυνήθιστες και σε καθημερινή βάση οι εκπλήξεις και υπέρβαση στις μεταγραφές της ομάδας.

Στην κυριολεξία ένας μεταγραφικός οργασμός, πρωτόγνωρος για τα δεδομένα που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Το μόνο «μελανό» σημείο, η διαφαινόμενη (;) αμφισβήτηση του προπονητή, σε μια περίοδο μάλιστα προετοιμασίας και με νέους παίκτες να προστίθενται κάθε μέρα στο ρόστερ της ομάδας. Χρειάζεται χρόνος να αφομοιωθούν και να δέσουν σαν σύνολο οι ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα όμως αυτή η κίνηση, οφείλεται στο πάθος και στην βιασύνη της διοίκησης να δει όσο πιο γρήγορα γίνεται ψηλά την ομάδα.

Η «απάντηση» ωστόσο ήρθε από  τον κ Γκρανέρο που στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Πανθρακικό, με ένα μείγμα παικτών από τον περυσινό κορμό της ομάδας και νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, παρουσίασε μια υπέροχη ομάδα βγαλμένη από τα παλιά, του Κίρτσου, του Γαιτάνου και σε κάποια παιχνίδια με προπονητές τους Χατζάρα και Καρύδα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η λογική πίστωση χρόνου μέχρι να δέσει η ομάδα.

Είναι σίγουρο ότι φέτος θα ζήσουμε δυνατές ποδοσφαιρικές στιγμές με τη «Βασίλισσα» και στόχος της δεν θα είναι απλά η παραμονή στην κατηγορία αλλά και η διάκριση σε υψηλότερο επίπεδο.

Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά για καλό και για κακό, βλέποντας τον ποδοσφαιρικό χάρτη στην Ελλάδα, ο Καλαιτζίδης ας δει αν το στάδιο της Βέροιας μπορεί του χρόνου να φιλοξενήσει αγώνες UEFA....

Ασικίδης Τάσος