ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1652 φορές

Κάτι φαίνεται πως αλλάζει στην ιστορική «Βασίλισσα του βορρά»

Νέα αρχή σε όλους τους τομείς θέλει φέτος να κάνει η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά».

Μετά από πολλά χρόνια κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς νέα όνειρα και νέες φιλοδοξίες έχουν… μπει για τα καλά στις τάξεις των κυανέρυθρων.

Η αρχή έγινε με την έλευση (για πρώτη φορά από τόσο νωρίς) προπονητή από την Ισπανία καθώς και Τεχνικού διευθυντή ώστε να σχεδιαστεί η ομάδα σύμφωνα με το Ισπανικό μοντέλο.

Στον πάγκο της ομάδας προσλήφθηκε ο Χοσέ Γκρανέρο προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Ισπανίας (κυρίως ομάδες μικρών κατηγοριών), ο οποίος θα δοκιμάσει τις τύχες του για πρώτη του φορά εκτός της χώρας του και σίγουρα έχει πολύ όρεξη για να δουλέψει και να πετύχει κάτι καλό στην νέα του ομάδα.

Μαζί του σε αυτό το δύσκολο έργο θα βρίσκεται ο γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος ανέλαβε την οργάνωση και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, πάντα σε συνεργασία με τον Γκρανέρο.

Κλείνοντας όσο αναφορά το τεχνικό επιτελείο, μαζί με τους δύο Ισπανούς προπονητές ήρθε και ο γνώριμος από το πέρασμα του από ομάδες της Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαριόγλου, ως μεταφραστής της ομάδας και βοηθός του προπονητή.

Μαζί με τον γυμναστή Γκουτζιγιάν θα βρίσκεται και ένας ακόμα γυμναστής, ο Ισπανός Σολάνο που θα αναλάβει περισσότερο ρόλο στο κομμάτι της τακτικής, ενώ ο «Γκόξι» θα αναλάβει καθαρά τα τρεξίματα και την φυσική κατάσταση του έμψυχου υλικού.

Η φετινή χρονιά σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό καθώς η διοίκηση Αρβανιτίδη αποτελεί παρελθόν ύστερα από δέκα χρόνια επιτυχημένης θητείας.

Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε πλέον ο νεαρός Ημαθιώτης επιχειρηματίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μπήκε αμέσως στα… βαθιά και ήδη έχει κάνει αρκετές διορθωτικές κινήσεις σε όλα τα μέτωπα.

Στα άμεσα σχέδιά του είναι να κάνει διορθωτικές κινήσεις τόσο στο στάδιο Βέροιας όσο και στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ θα προχωρήσει και σε βελτιώσεις όσο αφορά τον χώρο εργασίας των εκπροσώπων του τύπου.

Ο νέος ηγέτης της «Βασίλισσας» έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη του τον Αργύρη Πρόιο καθώς επίσης και τον Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή Κάκο Κυριάκου, ο οποίος έχει αναλάβει την θέση του ειδικού συμβούλου του νέου προέδρου.

Η νέα διοίκηση έκανε και μια πολύ καλή κίνηση με τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έβαλε σε πολύ προσιτή τιμή και έτσι ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να γεμίσει φέτος το γήπεδο!

Όπως βλέπουμε λοιπόν κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο και όλοι ελπίζουν ότι αυτή η αλλαγή θα είναι για το καλό της ομάδας.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα μεταγραφικά της «Βασίλισσας» καθώς ύστερα από πολλά χρόνια στην ομάδα έρχονται ονόματα με πολλές εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, ονόματα που έχουν «ξεσηκώσει» τον φίλαθλο κόσμο!!