ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1003 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για την έναρξη του Μουντιάλ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr την αποψινή πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πάντα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός κάθε τετραετίας. Είναι μια γιορτή, όπου συναντιόνται όλες οι ποδοσφαιρικές -και όχι μόνο- κουλτούρες του κόσμου.

Στην φετινή διοργάνωση, η οποία ξεκινάει απόψε, περιμένουμε να δούμε νέες τακτικές, νέα συστήματα, νέους παίκτες, νέες προπονητικές φιλοσοφίες.

Προσωπική μου επιθυμία, όπως και όλων των φιλάθλων πιστεύω, είναι να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Υπάρχουν φαβορί αλλά και αουτσάιντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Όσο για την Εθνική μας ομάδα, πιστεύω πως έχει ελπίδες να περάσει στον δεύτερο γύρο καθώς αγωνίζεται σε έναν πολύ κλειστό όμιλο χωρίς το μεγάλο φαβορί».

Για το ματς της πρεμιέρας μεταξύ Βραζιλίας και Κροατίας, τόνισε:

«Προβλέπω ότι θα λήξει ισόπαλο με γκολ, λόγω του ότι και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές επιθετικά. Η Βραζιλία με 4-3-3 και με φουλ επιθετικά τα πλάγια μπακ της (Αλβες και Μαρσέλο) θα προσπαθήσει να καλύψει την αδυναμία της στο κέντρο. Φυσικά ποντάρει πολύ στον παράγοντα έδρα και στον «σταρ» Νεϊμάρ.

Από την άλλη πλευρά η Κροατία με 4-4-2 θα δώσει βάρος στην δυνατή μεσαία γραμμή της, έχοντας όμως αρκετά κενά στην άμυνα.

Σκορ 2-2».