ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1413 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Πανιώνιος

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το Κυριακάτικο νικηφόρο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος, σε ένα ματς χωρίς αύριο, η ΒΕΡΟΙΑ με καλή απόδοση πήρε τους τρεις βαθμούς και κρατάει την υπόθεση παραμονή στα χέρια της.

Το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες, με τον Πανιώνιο να βολεύεται και με ισοπαλία και τη ΒΕΡΟΙΑ να θέλει μόνο τη νίκη.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν επιφυλακτικά στον αγωνιστικό χώρο, το άγχος ήταν εμφανές στις κινήσεις των παικτών, με αποτέλεσμα να γίνουν λίγες φάσεις για γκολ σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Το τελικό σκορ είναι δίκαιο. Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ελαφρώς καλύτερη σε όλο το ματς, με αμυντική γραμμή σοβαρή και αλάνθαστη (εκτός της φάσης του πέναλτι), με άριστη απόδοση της τριάδας του κέντρου (Βεργώνης, Παυλίδης και Ζεζίνιο ήταν καταπληκτικοί) και με τους Μπεν, Γκονσάλβες μπροστά σε καλή μέρα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο όμορφα γκολ.

Το κλειδί της νίκης πιστεύω πως ήταν η πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πλέον έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι, την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο κερδίζουμε και μένουμε κατά 99% στην κατηγορία.

Κατά την άποψή μου, αν όλα πάνε καλά και σωθεί η ομάδα, ο Ντόστανιτς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να παραμείνουν και την νέα σεζόν.

Κλείνοντας, θα τονίσω και πάλι ότι ο Όστοϊτς είναι καλύτερος στην άμυνα, ο Ζεζίνιο απαραίτητος στη μεσαία γραμμή, οι Βεργώνης – Παυλίδης έδεσαν το κέντρο και ο Ίσμαελ είναι πολύ καλός επιθετικός.

Όλα αυτά τα είδε ο Ντόστανιτς με αποτέλεσμα η ομάδα να βελτιωθεί σημαντικά στον δεύτερο γύρο και να βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή της στην κατηγορία».