ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1104 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το Παναιτωλικός - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Παναιτωλικό, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Σε μια δυνατή και καυτή έδρα, η οποία το Σάββατο ήταν ήσυχη και φιλόξενη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν κοντρόλ ποδόσφαιρο, χωρίς να έχουν καμία κλασική ευκαιρία για γκολ.

Από πλευράς συστήματος και τακτικής ο Ντόστανιτς ακολούθησε την γνωστή συντηρητική στρατηγική των εκτός έδρας αγώνων, η οποία μας έδωσε πολλούς βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι κέντρου με πολύ καλά μαρκαρίσματα και χωρίς καμιά μεγάλη ευκαιρία για γκολ εκατέρωθεν.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Νίκου Τζημογιάννη στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση.

Ήδη στο ρόστερ υπάρχουν 6 παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας και εύχομαι και ελπίζω με την παραμονή στην κατηγορία να γίνουν 10.

Αυτό θα δώσει άλλη ταυτότητα στη ΒΕΡΟΙΑ, τα ταλέντα της περιοχής θα έχουν το ερέθισμα να έρθουν στην ομάδα μας και οι φίλαθλοι θα είναι περισσότεροι και πιο θερμοί με τη «Βασίλισσα».

Έμειναν ακόμα δύο μάχες… τις παίρνουμε και κερδίζουμε τον «πόλεμο»!

Οι παίκτες δείχνουν δυνατοί και παθιασμένοι, ο προπονητής καλός στρατηγός, ο πρόεδρος πολύ κοντά στην ομάδα.

Στα δύο ματς με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο καθώς οι αντίπαλοι πέτυχαν τους στόχους τους.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τελείωσε, εμείς πήραμε τον βαθμό που μας δίνει το προβάδισμα για την απευθείας παραμονή και ο αντίπαλος σώθηκε οριστικά.

Δύο νίκες και… γεια σας!!»