ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2686 φορές

Όταν ο Καντιμοίρης λίγο έλλειψε να στερήσει την άνοδο από την "Βασίλισσα"!

Ο Γιώργος Καντιμοίρης συγκαταλέγεται μεταξύ των γκολκίπερ που άφησαν το "στίγμα" τους στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, στην οποία πρόσφερε τα μέγιστα, φορώντας για 7 ολόκληρα χρόνια την φανέλα της!

Κάποιους μήνες προτού ο Ροδίτης τερματοφύλακας πάρει μεταγραφή στην "Βασίλισσα του βορρά", λίγο έλλειψε να γίνει η... αιτία ώστε οι "κυανέρυθροι" να χάσουν την άνοδο από την Γ' στη Β' Εθνική κατηγορία!

Ήταν Κυριακή 9 Μαΐου του 2010, όταν η ΒΕΡΟΙΑ υποδεχόταν τον Φωκικό στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την "Βασίλισσα" να θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει την επάνοδό της, μετά από έναν χρόνο, στη δεύτερη κατηγορία.

Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Άμφισσας καθόταν ο Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν (και την αγωνία των φιλάθλων στα κόκκινα!) μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν και νικήθηκε από τον Τζημογιάννη!

Η εμφάνιση αυτή του Καντιμοίρη, έκανε τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ομάδας να τον φέρουν με μεταγραφή λίγους μήνες αργότερα στην "Βασίλισσα του βορρά", της οποίας αποτέλεσε μέλος έως το 2017, αγωνιζόμενος σε Super League και Β' Εθνική (128 συμμετοχές).