ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6549 φορές

15 χρόνια πριν!

Η στήλη "ρετρό" του kerkidasport.gr σας γυρίζει σήμερα 15 χρόνια πίσω.

Ήταν Σάββατο 23 Φεβρουαρίου του 2008, όταν η ΒΕΡΟΙΑ υποδεχόταν τον Άρη, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Από το παιχνίδι αυτό αλιεύσαμε την κεντρική μας φωτογραφία, όπου στην κερκίδα των επισήμων (σαν φίλαθλοι) διακρίνονται -σε νεαρή ηλικία- οι σημερινοί ιδιοκτήτες της "Βασίλισσας", Χρήστος και Αχιλλέας Μπίκας (ο πιτσιρικάς στα δεξιά), οι οποίοι τα τελευταία 3 χρόνια, μέχρι και την περσινή σεζόν, είχαν και το "κουμάντο" της ομάδας, μαζί φυσικά με τον Γιώργο Μπίκα.

Για την ιστορία, οι Βεροιώτες στο ματς αυτό επικράτησαν 1-0 των "κιτρινόμαυρων", με γκολ του Ματσέι Μπικόφσκι στο 28ο λεπτό και προσωρινά είχαν παραμείνει ζωντανοί στη μάχη της παραμονής, αφού η λήξη της σεζόν τους βρήκε να υποβιβάζονται τερματίζοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Αποβολή: 89' Τσιμπλίδης (ΒΕΡΟΙΑ / 2η κιτρ.)

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Μαντζουράκης): Αποστολίδης, Αλεξίου, Ντε Λάγκε, Μπικόφσκι, Τσιμπλίδης, Κόλτζος (77' Μελαμπιανάκης), Κριοβοκάπιτς, Καμάλ, Μετόμο, Ερέρα (82' Τζιοβανίνι), Βασιλακάκης (68' Στεφανίδης).

ΑΡΗΣ (Ντ. Μπάγεβιτς): Κέλεμαν, Βανγκέλι (58' Χαβίτο), Μάρκο Αουρέλιο (66' Κάλβο), Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Σιστόν, Ιβιτς (82' Πρίττας), Σανσόν, Αμορόζο, Κόκε.