ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2474 φορές

Γαλανομάτης σε Βουτσά: "Εσένα κάπου σε ξέρω..."

Με αφορμή την χθεσινή απώλεια του σπουδαίου μας ηθοποιού Κώστα Βουτσά, παραθέτουμε μία ακόμη ιστορία που έχει να κάνει με την παρουσία του στην πόλη της Βέροιας, στην οποία υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.

Με αφορμή την απώλεια του μεγάλου σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Κώστα Βουτσά, θα σας μεταφέρουμε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Καβάλας την αγωνιστική περίοδο 1965-66. Η μεγάλη εξόρμηση των φιλάθλων της Βέροιας που κατέκλισαν το γήπεδο της Καβάλας και η σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-1, ενισχύθηκε από την παρουσία του μεγάλου σταρ Κώστα Βουτσά, ο οποίος αν και Αεκτσής, συμπαθούσε την Βέροια και παρακολουθούσε αγώνες της, αφού είχε υπηρετήσει στρατιώτης στην πόλη μας το 1957.

Κάποια στιγμή τον έχει εντοπίσει ο αείμνηστος συνεργάτης και αθλητικογράφος του ΛΑΟΥ Γιώργος Γαλανομάτης, ο οποίος ήταν κουρέας και διατηρούσε επί δεκαετίες το κουρείο του στην πλατεία Ωρολογίου. Τον φωνάζει  και του λέει «εγώ κάπου σε ξέρω…εγώ είμαι σίγουρος ότι σε έχω κουρέψει!!!»

Ο Βουτσάς ήταν στο απόγειο της καριέρας του με τις τεράστιες επιτυχίες στην μεγάλη οθόνη και χαμογέλασε, αφού του φάνηκε παράξενο που δεν τον αναγνώρισε.  Οι φίλαθλοι δε, που ήταν κοντά στον Γαλανομάτη ξέσπασαν σε γέλια, αλλά έμειναν έκπληκτοι, αφού ο Γαλανομάτης δεν αναγνώρισε τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή Βουτσά, αλλά τον  πελάτη του κουρείου του που κουρεύονταν πριν από περίπου μια δεκαετία όταν υπηρετούσε φαντάρος στην Βέροια. Φυσικά με χιούμορ ο Κώστας Βουτσάς μίλησε μαζί του και του επιβεβαίωσε ότι όντως ήταν πελάτης του κουρείου του!

* Δημοσίευμα από εφημ. ΛΑΟΣ