• ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4160 φορές

Έσπασαν... τα μπλόκα!

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 1996, 11η αγωνιστική της Α' Εθνικής κατηγορίας, με τη "Βασίλισσα" να παίρνει λευκή ισοπαλία από τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Η φωτο είναι από την κερκίδα των φίλων της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι έκαναν "ηρωικές" προσπάθειες για να περάσουν τα μπλόκα των αγροτών.

Στα "Παραλειπόμενα" του αγώνα, η "Κ" στις 9/12/1996 ανέφερε χαρακτηριστικά:

  • Εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα οι 300 περίπου φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ (ένα μέρος από αυτούς βλέπετε στην φωτο) που βρέθηκαν στην Τούμπα είτε με πούλμαν, είτε με Ι.Χ. Ίσως αυτή να ήταν η αιτία της τόσο μεγάλης συμπαράστασής τους προς την ομάδα. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει προς τους οργανωμένους της Θύρας 4, οι οποίοι δεν έπαψαν στιγμή να επεφημούν την αγαπημένη τους ομάδα.
  • Λέγεται πως η πενία τέχνης κατεργάζεται και η αγάπη όμως προς την ομάδα δεν πάει πίσω. Ζωντανή η περίπτωση του Κώστα Λιάκου, ο οποίος είχε δίπλα του συνοδηγό έναν που φορούσε στολή πυροσβέστη. Ήταν ή όχι πυροσβέστης δεν ξέρουμε, πάντως η διέλευση του αυτοκινήτου επετράπει από τα μπλόκα!"

Για την ιστορία, η "Βασίλισσα" αγωνίστηκε σε εκείνο το ματς με τους εξής: Δέλλιος, Κατσαβός, Τσουλουκίδης, Παγγούρας, Κουλακιώτης, Τσαλουχίδης (53' Τρούπκος), Μαλλούς, Αβραμίδης, Μητρόπουλος, Πέτκοβιτς, Προτάσοφ (90' Κουκουτσέλας).