ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6109 φορές

ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ 2-2 (7/10/1995)

Έκτη αγωνιστική της Β' Εθνικής, περιόδου 1995-96, με το ντέρμπι της ΝΑΟΥΣΑΣ με τη ΒΕΡΟΙΑ να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των Ημαθιωτών (και όχι μόνο) φιλάθλων!

Τελικό σκορ 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 με τέρματα των Πένεφ (25' πεν.), Κατσούρη (47') και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στα τέλος με τους Αλεξιάδη (75') και Πέτκοβιτς (83').

Στην φωτογραφία μας διακρίνονται οι Γιόνοβιτς (ΝΑΟΥΣΑ) και Θεοδωρίδης (ΒΕΡΟΙΑ) σε μια μονομαχία τους, υπό το βλέμμα του διαιτητή Τζουμαλάκη από τις Σέρρες.

Το γήπεδο της Νάουσας κατακλύστηκε από 3000 ένθερμους φίλους και των δύο ομάδων, ενώ όπως πάντα στα τοπικά ντέρμπι εκείνης της εποχής, δεν έλλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Οι συνθέσεις:

ΝΑΟΥΣΑ (Δ. Μπεσλίκας): Στογιάννης, Κουρογεωργάκης Β., Φασίδης, Ιακωβίδης, Νούσιας, Πένεφ, Κατσούρης, Λάκης, Κλίμοφ (79' Μαναβίδης), Γιόνοβιτς, Χατζηδάκης (54' Σαπάνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Μ. Κατσαβάκης): Ταραμονλής, Κατσαβός, Καρασαββίδης Δ. (46' Μαλλούς), Παγγούρας, Μουρατίδης, Κουλακιώτης, Τρούπκος, Σεμερτζίδης (46' Αβραμίδης), Θεοδωρίδης (58' Αλεξιάδης), Πέτκοβιτς, Γιάκσιτς.