• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 605 φορές

Βέρτζος: «Να σηκώσουμε κεφάλι και να παλέψουμε»

Στα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος είπε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφοσιωθούν στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

«Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ όπως με τον Παναθηναϊκό. Παγώσαμε πολύ που δεχθήκαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ένα γκολ από τα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι αλλά στην συνέχεια δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Πιστεύω δεν αξίζει ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπως παίξαμε, το σκορ που είναι τόσο βαρύ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Για το που οφείλεται το γρήγορο γκολ: «Εντάξει δεν μπορώ να πω που οφείλεται και τι μπορούμε να κάνουμε, θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο όλο αυτό το πράγμα. Πολλές φορές λέμε ότι δεύτερο συνεχόμενο λάθος παύει να είναι τυχαίο, αλλά θέλω να πιστέψω ότι απ' το επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πολύ πιο σοβαροί».

Για τις συνεχόμενες ήττες και το ματς που ακολουθεί: «Είχαμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ. Τώρα αρχίζουνε τα παιχνίδια που κοιτάμε πιο πολύ τον αντίπαλο στα μάτια και είμαστε ισάξιοι θα έλεγα με τον Πανθρακικό. Πιστεύω σ' αυτά τα ματς πρέπει να επικεντρωθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να κοιτάμε τη σωτηρία».

Για το πόσο βαραίνουν τα πόδια ενός ποδοσφαιριστή όταν παλεύει για τη σωτηρία: «Σίγουρα είναι πολύ βαριά τα πόδια, η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, αλλά με τα θετικά αποτελέσματα θα έρθει και καλύτερη ψυχολογία και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός, τη μία είσαι ψυχολογικά πολύ ανεβασμένος και την άλλη πεσμένος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να παλέψουμε».