• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 631 φορές

Αποστολόπουλος: «Μας έχει βοηθήσει ο Ντόστανιτς»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για τη μεγάλη νίκη της «Βασίλισσας του Βορρά» στην Κρήτη κόντρα στον ΌΦΗ.

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μου, έχουμε πάρει τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κερδίσαμε μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και ελέγξαμε τον ρυθμό συν το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με λιγότερος παίκτες καταφέραμε και σκοράραμε. Και μάλιστα αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα φτάναμε πιο εύκολα στη νίκη». 

Για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η ΒΕΡΟΙΑ: «Βοήθησε σε αυτό η έλευση το νέου προπονητή καθώς έχει κάτσει αρκετές αγωνιστικές στον πάγκο της ομάδας και έχει περάσει τη δικιά του φιλοσοφία. Στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα». 

Για τον παλιό του συμπαίκτη και νυν τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. Παναγιώτη Γλύκο: «Περίμενα ότι θα πάει τόσο καλά ο Γλύκος και ότι θα καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Το έδειχνε στις προπονήσεις ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Δικαίως διακρίνεται».