• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 814 φορές

Μπαργκάν: «Καλύτεροι μέρα με τη μέρα»

Ο Κενάν Μπαργκάν χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Ένας από τους λόγους που έχουν συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο της "Βασίλισσας" είναι η παρουσία του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαργκάν στην κάμερα του novasports:

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα: «Εντάξει, αυτή ήταν η δουλειά μας σήμερα, έπρεπε να παίξουμε αυτή τη θέση, νομίζω τα πήγαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, δε δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και στη συνέχεια όπως πήγε το παιχνίδι με τις κόκκινες κάρτες νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το αν η ΒΕΡΟΙΑ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της: «Σίγουρα με τον κύριο Ντόστανιτς δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και από την ώρα που' χει έρθει παίρνουμε αποτελέσματα, νομίζω ότι μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτεροι και ερχόντουσαν και τα αποτελέσματα και όπως βλέπετε έρχονται σιγά-σιγά».

Για τον Μπεν: «Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη να φεύγει από τα πλάγια, σίγουρα είναι πολύ καλό για μας για να μπορούμε να παίρνουμε εκτός έδρας και εντός βαθμούς».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Ειναι ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ομάδα, εμείς νομίζω στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι όποιος και να' ναι ο αντίπαλος, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση».

Για το αν θα υπάρχει συνέχεια στη νίκη επί του ΟΦΗ: «Σίγουρα η ψυχολογία είναι υπέρ μας αυτή τη στιγμή, σίγουρα δε θα φοβηθούμε τίποτα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μες στην έδρα μας».