• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 826 φορές

Μιλιάζες: «Μας κόστισαν οι δύο κόκκινες»

Στις δύο κόκκινες κάρτες που δέχτηκε ο ΟΦΗ απέδωσε την ήττα από τη ΒΕΡΟΙΑ ο Κάρλος Μιλιάζες με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Θεωρώ πως σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, όμως οι δύο κόκκινες κάρτες μας κόστισαν. Δεν θέλαμε να μείνουμε στην ιστορία ως οι άνθρωποι που χάσαμε και σπάσαμε αυτό το ρεκόρ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα από τη στιγμή που μείναμε με εννέα παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Κάρλος Μιλιάζες.

Όσο για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά σχολίασε: «Πρώτα από όλα έχουμε το παιχνίδι με την Καλλονή για το Κύπελλο. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο και με τις αποβολές τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Σε συνάρτηση με την ισοπαλία που πήραμε στον Πανιώνιο, αν κερδίζαμε σήμερα θα ήταν πολύ καλό ξεκίνημα για την καινούργια χρονιά. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση που δημιουργείται από αυτή την ήττα. Θα μπορούσαμε με μία νίκη σήμερα να ξεφύγουμε από την υπόθεση παραμονή και να κοιτάξουμε ψηλότερα. Τώρα αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας και κοιτάζουμε να μαζέψουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οι δύο κόκκινες ήταν «κλειδί» στο παιχνίδι και για αυτό οδηγηθήκαμε στην ήττα».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά είπε: «Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια αλλά όπως φαίνεται σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα πάμε καλά».