• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 674 φορές

Σα Πίντο: «Ήμασταν νευρικοί χωρίς λόγο»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έκρυψε την απογοήτευση του από το αποτέλεσμα και τόνισε ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρικάρντο Σα Πίντο:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Το πάθος και η ποιότητα που έχουμε δείξει από τότε που ήρθα, δεν την είχαμε σήμερα. Όμως οι παίκτες προσπάθησαν να κερδίσουν το παιχνίδι και η μοναδική ομάδα που το προσπάθησε ήταν ο ΟΦΗ. Παρ' όλο που δεν είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, είχαμε τον έλεγχο, παλέψαμε, φτάσαμε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Σε αυτό το επίπεδο, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά όπως οι αποφάσεις του διαιτητή. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορούν να συμβούν πολλά κακά στο παιχνίδι σου. Χωρίς να υπάρχει λόγος, ήμασταν νευρικοί με την μπάλα και επειδή δεν υπάρχει λόγος – έπρεπε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Η ΒΕΡΟΙΑ ήρθε να παίξει αμυντικά, δεν μας άφηνε χώρους. Είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε με μεγαλύτερη ηρεμία. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου, τότε θα κάνεις λάθη.

Αν είχε δοθεί το πέναλτι και είχαμε σκοράρει, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, δοκιμάσαμε να πάρουμε το παιχνίδι όμως στην συνέχεια μείναμε με 9. Κάναμε αλλαγές για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί μέχρι αυτήν την στιγμή η αντίπαλη ομάδα έφτασε στην περιοχή μας 1-2 φορές. Ήρθαν να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση τον 1 βαθμό και δυστυχώς εμείς χάσαμε και τους τρεις.

Το σημερινό ματς τελείωσε και πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή».