• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 840 φορές

Ντόσταντις: «Βελτιωθήκαμε στην επανάληψη»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη και έφτασε στην σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους βαθμούς και γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουμε εδώ. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και έπαιξε αρκετά καλά. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι είχαμε νευρικότητα και λίγο άγχος γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς για την σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα και σε αυτό το διάστημα ο ΟΦΗ έδειξε ότι ήταν νευρικός, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και είδατε ότι σκοράραμε σε μια κόντρα επίθεση. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι φωτιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την φιλοξενία του. Δεν περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα είχε τόσο μεγάλη νευρικότητα. Είπα στους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί στα πρώτα 15 λεπτά γιατί αυτό θα ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.