• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1192 φορές

Απάντηση Αρβανιτίδη σε δημοσιεύματα

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά» εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Αρβανιτίδης, στην οποία δηλώνει τα εξής:

«Με έκπληξη και απορία πληροφορήθηκα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την αναφορά μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Δηλώνω ότι ουδέποτε αναφέρθηκα για την συγκεκριμένη ομάδα και άλλωστε δεν είχα κανέναν λόγο να το κάνω....είναι γνωστός ο σεβασμός μου και τα συναισθήματα μου σε όλο τον κόσμο για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα στις υποκινούμενες συκοφαντίες».

Το δημοσίευμα των «Σπορ του Βορρά» ανέφερε:

«Το… ζόρι που τραβάει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, με τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό στα ποδοσφαιρικά στέκια, όχι τώρα, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οπως, γνωστά είναι και τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τα εισιτήρια στον περσινό αγώνα και τις αστείες τότε ανακοινώσεις των (κίτρινων αποχρώσεων και αισθημάτων…) υπαλλήλων του για τον ΠΑΟΚ.

Το νέο κρούσμα (όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά) κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της ιστορικής ομάδας της Ημαθίας που η συμπεριφορά του ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Αποτελεί, όμως, άλλη μια απόδειξη πως ο μεγάλος… νταλκάς του κ. Αρβανιτίδη ήταν, είναι και θα είναι ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με τις καταγγελίες ανθρώπων που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από το δημοτικό γήπεδο της πόλης, ο ιδιοκτήτης της Βέροιας ξεπροβόδισε τους διαιτητές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με «ευχές» (και) για τον ΠΑΟΚ!

Αν και δεν είχαν περάσει ούτε δύο ώρες από τη λήξη της αναμέτρησης Βέροιας – ΠΑΣ για την 9η αγωνιστική, ο κ. Αρβανιτίδης δεν είχε το μυαλό του στο πώς και στο γιατί η ομάδα του δεν κέρδισε ούτε αυτόν τον αγώνα και κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά τον είχε στον… ΠΑΟΚ. Αλλιώς δεν εξηγείται το παραλήρημά του κατά του «Δικέφαλου» την ώρα που αποχωρούσαν από το γήπεδο ο διαιτητής του αγώνα Σταύρος Μάνταλος κι ο παρατηρητής διαιτησίας Χρήστος Γενναίος. Αφού πρώτα πέρασε «γενναίες δεκατέσσερις» τον Μάνταλο για τα σφυρίγματά του στον αγώνα της ομάδας του κατέληξε λέγοντας: «Θέλετε να βγάλετε με το ζόρι πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα σας περάσει…».