• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 784 φορές

ΒΕΡΟΙΑ-Πλατανιάς 2-2: Δηλώσεις Μπέλιτς, Μενδρινού

Δεν μένουν ικανοποιημένοι στον Πλατανιά από την ισοπαλία με τη ΒΕΡΟΙΑ, όπως δήλωσε ο Νίκολα Μπέλιτς στην κάμερα του novasports. «Μας έμεινε μια πικρία» σχολίασε ο Μενδρινός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέλιτς:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθαρές ευκαιρίες και μπορούσαμε και άλλα γκολ. Το 2-2 δεν είναι κακό, προχωράμε, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο γύρο και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο.

Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Πρέπει να βλέπουμε τα λάθη μας να κρατάμε τα καλά και να διορθώνουμε τα άσχημα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τρίπολη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μενδρινού:

«Όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις πόντους και είσαι μπροστά στο σκορ φεύγεις με μια πικρία. Το θετικό είναι πως η ομάδα δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τη ΒΕΡΟΙΑ. Νομίζω πως θα πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα στη συνέχεια.

Για να μπορέσεις να παίρνεις πόντους πρέπει να είσαι πολύ καλά και αμυντικά. Αυτό είναι θέμα του προπονητή νομίζω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Θα δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια και θα γίνουμε καλύτεροι.

Ο προπονητής είναι αρμόδιος να μας πει τι πρέπει να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μας ζητήσει. Νομίζω στην πορεία θα δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία».