• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 728 φορές

Ντόστανιτς: "Το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα"

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Ράτκο Ντόστανιτς είπε:

"Είδατε και μόνοι σας, για εμάς ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Το σκόρ δεν είναι η εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως όταν γίνονται λάθη στο τέλος θα μας τιμωρήσει η μπάλα. Στο πρώτο λεπτό φάγαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, παλέψαμε.

Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Για εμάς σίγουρα η συνέχεια θα είναι δύσκολη και χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, θα δουλέψουμε και θα νικήσουμε στο επόμενο μάτς ώστε να είμαστε καλά".

Από την πλευρά του ο προπονητής των νικητών Ρ. Μάουρερ δήλωσε:

"Είχαμε μια εκπληκτική αρχή. Πήραμε την μπάλα, καλή πάσα του Μαρίν και ο Τριάδης τελείωσε την φάση όμορφα. Είχα μια έκπληξη με τον Τριάδη που τον ξεκίνησα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βγάλαμε φάσεις, αν και δεν παίξαμε καλά στην συνέχεια του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος όμως χάσαμε πολλές ευκαιρίες όπως το δοκάρι που είχαμε και μια ακόμα ευκαιρία. Έτσι κλειδώσαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε και ένα υπέροχο γκόλ από τον Μάνταλο και είμαστε ευχαριστημένοι.

Σταθεροποιήσαμε λίγο την άμυνα και τους παίχτες ώς προς την χρησιμοποίηση τους για αυτό και δείξαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Γενικά το γκόλ μας έδωσε μεγάλη ένταση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την αντίδραση μας μετά. Έχουμε βάθος στην ομάδα, θα τους χρειαστούμε την επόμενη εβδομάδα γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια.

Είχαμε καλούς παίχτες στον πάγκο. Θα υπάρχουν απώλειες, όπως του Φλίσκα που συμπλήρωσε κάρτες. Ντιέ και Ντε Γκουζμάν δεν παίξανε φανταστείτε! Έχουμε γεμάτο πάγκο".