- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1660 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Τρεις μήνες είναι πολλοί!!
Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες έχει να γευτεί την χαρά της νίκης η ΒΕΡΟΙΑ και θέλει πάση θυσία να την πετύχει στο σημερινό (17:15) εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στον Λεβαδειακό, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Το τελευταίο τρίποντο που πήραν οι «κυανέρυθροι» ήταν στις 24 Αυγούστου, όταν νίκησαν με 2-0 τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδό τους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και από τότε έχουν απολογισμό τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες!
Όσον αφορά την παράδοση, αυτή είναι υπέρ του Λεβαδειακού στην πρώτη κατηγορία με 3 νίκες δύο ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ στη Β’ Εθνική τα πράγματα είναι αντιστρόφως ανάλογα με 3 νίκες της «Βασίλισσας», 1 νίκη του Λεβαδειακού και 2 ματς ισόπαλα.
Από τις 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, μόνο στις δύο δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Στα υπόλοιπα 10 ματς πανηγύρισαν κάποιο γκολ τόσο οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και αυτοί του Λεβαδειακού.
Σχετικά Άρθρα
-
Πανόραμα Α’ ΕΠΣΗ: Επιθετικό ρεσιτάλ, "3 στα 3" για Τρίκαλα και Σταυρό – Όσα άφησε η 3η αγωνιστική -
Συνεχίζει στην κορυφή η Μαρκό: Τι έγινε στην 5η αγωνιστική της Super League 2 -
Α’ ΕΠΣΗ: Ο πίνακας των σκόρερ - Πρώτος ο Γ. Κίτσας, ακολουθούν Μουστάκας και Τασιώνας -
Πότε κληρώνει για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας



