ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 997 φορές

Η «ακτινογραφία» των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ

Το kerkidasport.gr «ακτινογραφεί» την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» στο νικηφόρο ματς της Τετάρτης (17/12) με τη Νίκη Βόλου.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση στο ματς και δεν χρειάστηκε να επέμβει για να δείξει την κλάση του. Πέρασε ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα.

ΜΑΛΟΝ: Επανεμφάνιση του Ισπανού ακραίου μπακ στην αρχική εντεκάδα. Είχε την επιτήρηση του πολύ γρήγορου Μουζακίτη και στις περισσότερες φάσεις βγήκε νικητής. Επιθετικά, δημιουργούσε κινδύνους μόνο με τις δυνατές εκτελέσεις πλαγίων άουτ καθώς δεν κατάφερε να κάνει κάποιες πλαγιοκοπήσεις.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ: Δυνατός στα μαρκαρίσματά του, ωστόσο σε ορισμένες φάσεις άφησε εκτεθειμένη την άμυνα του καθώς νικήθηκε από τον Ροτζέριο. Επιθετικά οι σέντρες που επιχείρησε δεν είχαν στόχο και δεν απείλησαν την αντίπαλη άμυνα.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Θετική εμφάνιση από τον σκληροτράχηλο αμυντικό, ο οποίος δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να απειλήσουν, καθώς έβγαινε συνεχώς πρώτος στη μπάλα.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Με την εμπειρία του έχει τον τρόπο να καθαρίζει επιθέσεις των αντιπάλων. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους επιθετικούς της Νίκης. Συμμετείχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μιας και αρκετές επιθέσεις ξεκινούσαν από τα πόδια του.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Δίνει άλλο αέρα στον χώρο του κέντρου με την παρουσία του. Πολύ μαχητικός, δυναμικός και ψυχωμένος. Με περίσσιο πάθος και αμέτρητα χιλιόμετρα έδωσε το κάτι παραπάνω στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Παρότι αγωνιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με ράμματα στο κεφάλι του, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάνοντας μια παλικαρίσια εμφάνιση, άξια ενός αρχηγού!

ΒΑΣΚΕΣ: Δείχνει ότι δίπλα στον Βεργώνη έχει περισσότερους χώρους για να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να παίρνει τη μπάλα, να την κυκλοφορεί σωστά και με ωραίες μπαλιές να οργανώνει τις επιθέσεις της ομάδας του. Απέναντι στη Νίκη Βόλου έδειξε ένα μέρος των δυνατοτήτων του.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και ήταν πιο ουσιαστικός στις προσπάθειες του. Δημιούργησε προβλήματα από την δεξιά πλευρά, έτρεξε αρκετά, σκόραρε και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Για ένα ακόμη ματς ήταν κινητικός βοηθώντας και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και δίνοντας κάποιες βοήθειες στα μαρκαρίσματα. Έκανε αρκετές πλαγιοκοπήσεις και έδωσε την ασίστ στο Κάμπορα για να πετύχει το πρώτο γκολ της «Βασίλισσας».

ΜΠΕΝ: Ήταν περισσότερο κινητικός σε σχέση με προηγούμενα ματς. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένος στις τελικές του προσπάθειες. Έδωσε έτοιμο γκολ στον Καλτσά για το 2-0, αλλά έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

ΚΑΜΠΟΡΑ: Ξέρει πού πρέπει να βρίσκεται για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένας καθαρός φορ περιοχής που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Αυτό και έκανε, όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρέθηκε μόνος στην περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

ΒΟΥΚΙΤΣ: Με τη μεγάλη εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τη ΒΕΡΟΙΑ, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην κατοχή μπάλας και την οργάνωση του παιχνιδιού. Έδωσε την μπαλιά στον Μπεν στην αρχή της φάσης του δεύτερου γκολ, αλλά από εκεί και πέρα δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στον αγωνιστικό χώρο.

ΝΤΟΥΜΙΤΡΟΥ: Πέρασε ως αλλαγή στο ματς για να δώσει περισσότερη ταχύτητα και διεισδυτικότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Είχε δύο τρεις καλές ατομικές ενέργειες, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά ήταν απρόσεκτος.

ΑΡΤΣΕ: Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις του έδωσε την δυνατότητα να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της «Βασίλισσας». Ο νεαρός Μεξικανός μέσος έδειξε ότι μπορεί σιγά-σιγά να κερδίσει μια θέση στην 18αδα και να πάει για το κάτι παραπάνω. Διαθέτει την τεχνική και τον τσαμπουκά που χρειάζεται για να το πετύχει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης