ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 728 φορές

Κάμπορα: «Να διατηρήσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ ψηλά»

Να μείνει η ΒΕΡΟΙΑ στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι το στοίχημα για τους παίκτες της «Βασίλισσας του Βορρά», όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Ευγένη Δαδαλιάρα ο Χαβιέ Κάμπορα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε γιατί πέρα από την ανάγκη για τους βαθμούς, ήταν και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Στο γήπεδό μας έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλούς βαθμούς, έχουμε μόνο νίκες και μία ισοπαλία και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γι αυτό.

Για το ότι δεν ήρθε εύκολα η νίκη: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι νίκες έρχονται πάρα πολύ δύσκολα. Σίγουρα δεν ήρθε εύκολα η νίκη μας, το πρώτο γκολ μπήκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και όταν ήρθε και το 2-0 από τον Καλτσά μας έδωσε μεγαλύτερη ηρεμία και φτάσαμε στη νίκη».

Για το αν ανεβαίνει ο πήχης μετά από αυτή την επιτυχία: «Η ομάδα έχει γίνει πολύ δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια. Από εκεί και πέρα υπολείπεται ένα παιχνίδι εκτός για να κλείσουμε την χρονιά και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη εκτός έδρας. Μια νίκη η οποία θα μας διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε επίγνωση πού βρισκόμαστε, έχουμε «δεσμευτεί» μεταξύ μας ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά όπως βρίσκεται αυτή τη στιγμή».