ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 745 φορές

Νοκ-άουτ ο Ιμπαγάσα με ΒΕΡΟΙΑ

Στον Πανιώνιο επικρατεί ευφορία μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο και η προσοχή της ομάδας έχει στραφεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη ΒΕΡΟΙΑ για την 9η αγωνιστική της Super League, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (01/11, 17:15). 

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Πέμπτη, αλλά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αριέλ Ιμπαγάσα για το συγκεκριμένο ματς, μιας και ο 38χρονος ποδοσφαιριστής νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη «Βασίλισσα του βορρά», από την οποία ως γνωστόν έφτασε μια ανάσα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνης, Μ. Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

Τερεζόπουλος: "Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά"

Ο Πανιώνιος πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στη ΒΕΡΟΙΑ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου.

«Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μια καλή ομάδα. Έχει μόνο δύο ήττες και αυτές με Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ. εκτός έδρας. Στην έδρα της δείχνει μια δυνατή ομάδα, μια επιθετική, μια γρήγορη ομάδα. Εμείς πάμε στη Βέροια για να πάρουμε αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».