ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 801 φορές

Μπατιόν: «Βήμα βήμα χτίζεται μια μεγάλη ΒΕΡΟΙΑ»

Ο Αργεντινός μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει κομβικό ρόλο στο θαύμα της «Βασίλισσας», ωστόσο επιμένει ότι άπαντες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας παραμένουν ταπεινοί και τοποθετούν τον πήχη κάθε φορά εκεί που μπορούν να φτάσουν.

Αποκτήθηκε από τη ΒΕΡΟΙΑ λίγο προτού εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Γνωστός για την ποιότητά του από την θητεία του στον Άρη, ο Ρομπέρτο Μπατιόν δείχνει τις ικανότητές του και με την φανέλα της «Βασίλισσας».

Κόντρα στον Λεβαδειακό, ο 32χρονος Αργεντινός πέτυχε και το πρώτο τέρμα του στη σεζόν και η εφημερίδα «Live» δεν έχασε την ευκαιρία να τον… ανακρίνει, αναζητώντας τα αίτια για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα και ζητώντας του να… επανεκτιμήσει τους στόχους της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ξεκίνημά μας, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να δουλεύουμε σωστά σε κάθε προπόνηση και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πλέον, ζητούμενο είναι η διάρκεια και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε μια ταπεινή ομάδα και δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωσή μας».

- Ναι, αλλά πολύς κόσμος, ακόμα και συμπαίκτες σου, θεωρούν ότι η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα…

«Έτσι είναι. Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, θεωρώ ότι είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανάλογα με τον αντίπαλο και τη 18αδα, καθώς όλοι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

- Οι πρώτες εντυπώσεις σου για τον προπονητή και για τον νέο πρόεδρο;

«Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, είναι φιλόδοξοι και προσπαθούν πολύ για να χτίσουν μια μεγάλη ΒΕΡΟΙΑ».

- Πιστεύεις ότι σε θέματα οργάνωσης έχετε να ζηλέψετε κάτι από τους μεγάλους συλλόγους;

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Γίνονται σημαντικές προσπάθειες, αλλά πρέπει να χτίσουμε σωστές και σταθερές βάσεις σε όλους τους τομείς».

- Αυτή είναι η δεύτερη θητεία σου στην Ελλάδα. Ποια συναισθήματα σου έχει αφήσει η παρουσία σου στον Άρη;

«Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω. Μετάνιωσα που έφυγα και ήθελα πολύ να ξαναγυρίσω. Λατρεύω τους Έλληνες και μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα».

- Έχεις παίξει σε μεγάλες ομάδες της Αργεντινής, όπως οι Αρχεντίνος Τζούνιορς, η Μπάνφιλντ και η Ιντεπεντιέντε, ενώ έχεις κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα ήθελες μέχρι να κλείσεις την καριέρα σου να προσθέσεις άλλον έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη σου;

«Έχω ήδη δύο τίτλους στην καριέρα μου, αλλά σαν επαγγελματίας θέλω πάντα να κατακτώ τίτλους».

- Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες στην καριέρα σου και ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

«Δόξα τω Θεώ, συνεργάστηκα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ο καλύτερος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες και ο πιο δύσκολος αντίπαλος ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε».