ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 846 φορές

Μπατιόν: «Επικίνδυνη η... αλλαγή συναισθημάτων»

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ρομπέρτο Μπατιόν ανέφερε πως η ομάδα του έχει πλούσιο ρόστερ και πως πρέπει οι παίκτες να παραμείνουν σταθεροί στο στόχο τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός μέσος της «Βασίλισσας»:

«Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Όταν ήρθα στην ομάδα το ρόστερ χτιζόταν για να έχουμε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Επομένως αυτή τη στιγμή, το να αλλάζουν τόσο πολύ τα συναισθήματα είναι κάτι το οποίο μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί στους στόχους που είχαμε θέσει, να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Για την ατομική του απόδοση: «Νοιώθω πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και με χαροποιεί το ότι πέτυχα το γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην ομάδα μου. Το ρόστερ είναι πολύ πλούσιο και ιδιαίτερα στην θέση που αγωνίζομαι, οπότε σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αποδεικνύω ότι αξίζω την θέση του βασικού».

Για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί: «Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Θα πάμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις επονομαζόμενες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που έχουν την δική τους ιστορία. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μελετήσουμε σωστά το παιχνίδι, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».