ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 733 φορές

Παντελίδης: «Τον πρώτο λόγο η ΒΕΡΟΙΑ»

Ο Σάββας Παντελίδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη ΒΕΡΟΙΑ, υπογραμμίζοντας πως η “Βασίλισσα του Βορρά” έχει τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova

Για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Για μια ομάδα όπως η δική μας που δεν είχε αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, μόνο καλό μπορεί να κάνει η διακοπή και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και επειδή τα παιδιά που είχαν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους τώρα μετά από τρεις εβδομάδες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν περισσότερο».

Για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η ΒΕΡΟΙΑ έχει κάνει 4 νίκες κι εμείς δεν έχουμε κάνει καμία, επομένως έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί, πολλοί βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα δυνατά σημεία της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Το δυνατό της σημείο είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή. Όχι ότι δεν διαθέτει ποιότητα και στην άμυνα, αλλά αν τα βάλει κανείς στη ζυγαριά η μεσοεπιθετική της γραμμή υπερτερεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τα ατού της και να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας».