ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 749 φορές

Ατομικό για Βεργώνη και Κατίδη στη "Βασίλισσα"

Μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Χοσέ Γκρανέρο, οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (07/10) στις προπονήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους Αλέξη Βεργώνη και Γιώργο Κατίδη που γυμνάστηκαν ατομικά. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες φαίνεται να υποχωρούν και σιγά σιγά αναμένεται να ξεκινήσει να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο δεύτερος είχε ένα χτύπημα στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Όσον αφορά τον Εσπάρθα, μπήκε από σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία το στάδιο της αποθεραπείας του, θέτοντας πλέον εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, αν και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου 10 ημέρες, το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» δεν φαίνεται να επιθυμεί την διεξαγωγή κάποιας φιλικής αναμέτρησης και έτσι -εκτός απροόπτου- οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν μόνο με προπονήσεις την προετοιμασία τους.