• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 939 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Διήμερο ρεπό από τον Γκρανέρο

Λόγω της αγωνιστικής απραξίας από την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη (07/10), ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται το όνομα του αρχηγού της ομάδας, Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και αν όλα πάνε καλά στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει στις προπονήσεις της «Βασίλισσας».

Επίσης, ο Χοκίν Εσπάρθα που λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Τάσου Τυφλίδη και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Τέλος, δεν εχει γίνει γνωστό ακόμη αν η "Βασίλισσα" θα προγραμματίσει κάποιο φιλικό για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου και πάλι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνικής μας ομάδα.