ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2955 φορές

Αγ. Αναστασιάδης: "Υπάρχει πλάνο, θα επανέλθει η ομάδα εκεί που της αρμόζει"

Συνέντευξη τύπου έδωσε στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια 2019 Αγάπιος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που γίνεται και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Πλαισιωμένος από αρκετά μέλη της διοίκησης, ο κ. Αναστασιάδης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα, το οποίο προσδιόρισε σε βάθος τριετίας.

Μίλησε για το ξεκίνημα από χαμηλή κατηγορία με μικρά παιδιά και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, το οποίο δικαιολόγησε αναφέροντας ότι δεν προλάβαινε η ομάδα να ετοιμαστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πάει ψηλά και θα κάνει πρωταθλητισμό φέτος, όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, ενώ τόνισε ότι σύντομα θα επιστέψει εκεί που της αρμόζει.

Έδωσε έμφαση στον χρόνο συμμετοχής που θα δοθεί στα νεαρά παιδιά από τις Ακαδημίες, λέγοντας ότι και για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να αγωνιστεί η ομάδα στο τοπικό και όχι στη Γ' Εθνική, μιας και δεν ήταν έτοιμοι οι νεαροί παίκτες για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά για να μην βασίζεται η Βεροιώτικη ομάδα, όπως ανέφερε, σε έναν και μόνο άνθρωπο που θα "ματώνει" οικονομικά, ενώ ανέφερε πως θα ζητηθεί και η συνδρομή των φιλάθλων και όσων αγαπούν την ομάδα, με ένα μικρό αντίτιμο (σαν μέλη) ώστε να υπάρχει ένα "ταμείο" και η ομάδα να είναι αυτόνομη.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σε κάποιες από τις οποίες απέφυγε να μπει στην ουσία των απαντήσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

- Είπε πως αρχικά η Αγία Μαρίνα και η Βέροια θα έπαιζαν στην ίδια κατηγορία. Η Βέροια προτίμησε ωστόσο το Α' τοπικό γιατί δεν προλάβαινε να ενισχυθεί για την Γ' Εθνική. Μπορούσε να κατέβει στη Γ' Εθνική, αλλά αν γινόταν αυτό θα ήταν "σάκος του μποξ" και πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό. Αν η προετοιμασία για την Γ' Εθνική ξεκινούσε πολύ νωρίτερα θα μπορούσε να παίξει, όμως στα τέλη Αυγούστου ήταν ανέφικτο.

- Μίλησε για συμφέροντα που ήθελαν την ομάδα στη Γ' Εθνική, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποια ήταν αυτά, παρά την επιμονή των δημοσιογράφων.

- Εξέφρασε παράπονα για την πίεση που υπήρξε από πλευράς κάποιων ΜΜΕ με την ανάληψη της διοίκησης από τον ίδιο, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα, όπως πχ τα γήπεδα που τα βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

- Απέφυγε να πει πολλά πράγματα για τα τμήματα υποδομών γιατί όπως είπε δεν γνωρίζει πολλά για αυτά, ανέφερε όμως ότι γινόταν πολύ καλή δουλεία και θα συνεχίσουν οι ίδιοι προπονητές.

- Για τους νεαρούς Τασιόπουλο και Δημόπουλο που έφυγαν από την ομάδα (ανακοινώθηκαν από την Αλεξάνδρεια), είπε ότι οι ίδιοι οι παίκτες ζήτησαν να αποχωρήσουν και ότι ο ίδιος προσωπικά έδωσε τα δελτία τους. Μάλιστα τόνισε ότι η ομάδα δεν θα κρατήσει κανέναν παίκτη με το ζόρι.

- Ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

- Τέλος, ενημέρωσε ότι μετα την απόκτηση του Ντόγου,θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι ποίοι θα πλαισιώσουν τους νεαρούς.