ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4033 φορές

Νέος πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Ευριπίδης Κατσαβός - Παει για Α' ΕΠΣΗ η ομάδα;

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/8) η επαναληπτική γενική συνέλευση και οι εκλογές του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, στον πολυχώρο "Ελιά".

Τελικά, η κίνηση του Βασίλη Αμανατίδη δεν προχώρησε (προς το παρόν) λόγω κάποιων νομικών ζητημάτων που προέκυψαν και αφορούν την αλλαγή του καταστατικού. Επίσης, όπως ανέφερε ο Αχιλλέας Μπίκας, οι συζητήσεις που έγιναν με τον Τζόναθαν Λόπεζ δεν συνεχίστηκαν με υπαιτιότητα της ισπανικής πλευράς. 

Έτσι, όλο το βάρος το πήραν κυρίως οι γονείς των αθλητών της Ακαδημίας του ΝΠΣ, οι οποίοι μάλιστα δια του νέου προέδρου Ευριπίδη Κατσαβού τόνισαν και μάλιστα αρκετές φορές, ότι εάν κατά τη θητεία τους, ακόμη και τώρα στο ξεκίνημα, βρεθεί διάδοχη κατάσταση, θα παραδώσουν την διοίκηση στους ενδιαφερόμενους.

Ένα ακόμη ζήτημα ήταν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν, κάτι που όπως φαίνεται θα παραμείνει ανοιχτό έως και τις 31 Αυγούστου, όταν και λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α' ΕΠΣΗ (ελπίζοντας να βρεθεί κάποια λύση και να παίξει η ομάδα στη Γ' Εθνική).

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του ΝΠΣ Αχιλλέας Μπίκας έκανε γνωστό ότι υπάρχει ένα μόνο ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται κυρίως από γονείς της Ακαδημίας, με ηγέτη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της "Βασίλσισας" Ευριπίδη Κατσαβό. Για την κίνηση των τοπικών παραγόντων μέσω του Β. Αμανατίδη, τόνισε ότι έγιναν μέσα στην εβδομάδα ραντεβού με τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ομάδας, όμως νομικά κολλήματα που προέκυψαν και τα έθεσε η πλευρά τους, δεν επέτρεψε να προχωρήσει αυτό το σχήμα. Ανέφερε επίσης ότι αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες είναι να μην χαθεί η Ακαδημία και να μην "ριμάξει" το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αμανατίδης ήταν λακωνικός, λέγοντας ότι έχει την εντολή να μην προχωρήσει εάν δεν τροποποιηθεί το καταστατικό, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Αχιλλέα Μπίκα.

Τέλος, ο παλιός προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τέλης Μπατάκης, έκανε γνωστό ότι υπάρχει και άλλος επενδυτής ο οποίος σίγουρα θα ενδιαφερθεί μελλονικά, εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική και προέτρεψε τους γονείς που μετέχουν στο νέο Δ.Σ. να μην κατεβεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα μόνο με τα νεαρά παιδιά αλλά να την ενισχύσουν και με κάποιους έμπειρους παίκτες, για να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (αν τελικά πάρει μέρος σε αυτό).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Ευριπίδης Κατσαβός 
Αδαμίδης Δημήτριος
Βασιλακάκης Αντώνης
Βούλγαρης Σάκης
Κατσούλης Βασίλης
Λιάκος Σωτήρης
Νικόπουλος Διονύσιος
Ραπτοπούλου Κατερίνα
Σωτηριάδης Ιωάννης

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

Μπίκας Αχιλλέας
Μπίκας Κωνσταντίνος
Σαμψωνίδης Γιώργος

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν η Βεροιώτισσα δικηγόρος Σοφία Ζεϊμπέκη.