ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3657 φορές

"Ξεκαθαρίζει το τοπίο" ο Αχιλλέας Μπίκας

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο Αχιλλέας Μπίκας θα δώσει συνέντευξη τύπου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με το μέλλον της "Βασίλισσας του βορρά".

Πιο συγκεκριμένα, θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το αν θα επιστρέψει ή όχι στο τιμόνι της Βεροιώτικης ομάδας, μετά την λήξη της θητείας της απερχόμενης διοίκησης.

Μπορεί ο νεαρός επιχειρηματίας να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι με το να αναλάβει ξανά τα ηνία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ανακοινώνοντας παράλληλα το μοντέλο της νέας διοίκησης αλλά και το αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα συνεχίσει η "Βασίλισσα".

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει γνωστό και το νέο προπονητικό τιμ («ψήνεται» επιστροφή Βεργώνη) αλλά και κάποιους έμπειρους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ (ακούγεται το όνομα του Στέλιου Μαραγκού), σε περίπτωση που ο στόχος της ομάδας θα είναι να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν!

Υπάρχουν βέβαια και αρκετές πιθανότητες να λειτουργήσει την καινούργια χρονιά ως Ακαδημία, που δεν θα έχει αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά κυρίως να αναδείξει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη τύπου του Αχιλλέα Μπίκα θα δοθεί το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα μάθει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας το τι μέλλει γενέσθαι.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι οι "κυανέρυθροι" θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ανεξάρτητα από το αν θα "τρέξει" την ομάδα ή όχι η οικογένεια Μπίκα τη νέα χρονιά.