ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6975 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Και τώρα τι γίνεται;

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

Στο... χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μετά την ήττα της από τον Διαγόρα στη Ρόδο, βλέπει κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού!

Πλέον, απομένει μια αγωνιστική, με την "Βασίλισσα" να υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (17/6) τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Λάρισας, σε ένα παιχνίδι που η νίκη μπορεί να της χαρίσει την παραμονή (σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα) ή και να μην σημάνει απολύτως τίποτα!

Παρόλα αυτά, οι "κυανέρυθροι" θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το τρίποντο, γιατί αν δεν νικήσουν, τότε το σίγουρο είναι ότι θα παίζουν από τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική!

Όμως, όπως λέει και η λαϊκή ρήση "ήταν στραβό το κλήμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος…"

Έτσι, σε αυτό το οριακό ματς, οι Βεροιώτες δεν θα έχουν στον πάγκο τους, τον προπονητή τους Νίκο Καρύδα, ο οποίος θα μεταβεί στην Αγγλία για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, την Κάρντιφ Σίτυ που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία (Championship)!

Ο Βεροιώτης προπονητής και γυμναστής, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμ του παλιού παίκτη της "Βασίλισσας" και πλέον προπονητή Ερολ Μπουλούτ, ο οποίος πριν λίγες μέρες συμφώνησε με την Αγγλική ομάδα. Οπότε, θα πρέπει... αναγκαστικά να τον ακολουθήσει και ο Νίκος Καρύδας, μιας και ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας περιόδου στην Κάρντιφ!

Είναι μια εξέλιξη για την οποία είχε ενημερωθεί η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Άλλωστε ο Τάσος Ανθυμιάδης είχε πάρει ενεργό ρόλο τις τελευταίες αγωνιστικές και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στον "τελικό παραμονής" εναντίον του Ηρακλή Λάρισας, έχοντας και την βοήθεια του έμπειρου Τάκη Τσακαλίδη.

Έτσι, ο τεχνικός της Κ19 της "Βασίλισσας", θα είναι ο 6ος προπονητής που θα καθίσει στον Βεροιώτικο πάγκο τη φετινή περίοδο, αριθμός ρεκόρ για τους "κυανέρυθρους" από την ίδρυσή τους έως και σήμερα!!!