ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5945 φορές

Περίεργα σχόλια, απειλές και εκβιασμοί!

Και όμως το θράσος ορισμένων είναι… απύθμενο!!!

Λίγο μετά την απόφαση της καταδίκης του προπονητή Δ. Καλαϊτζίδη, συγκεκριμένο site έγραψε στην σελίδα του στο fb: «Κάποιοι να έχουν το νου τους... Στο ΤΕΛΟΣ ξυρίζουν τον γαμπρό!».

Δεν ξέρουμε αν αναφερόταν στο γεγονός της τιμωρίας του Θεσσαλονικιού προπονητή (αυτό φάνηκε πάντως), αλλά αν όντως αναφερόταν σε αυτό, τότε αντί να προβληματιστούν από τα όσα έγιναν, στέλνουν απειλητικά μηνύματα, δείχνοντας πόσο επικίνδυνοι είναι!

Επίσης, ένα… περίεργο παραθλητικό σχόλιο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, στο γνωστό site Metrosport.gr, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη του Μακεδονικού, Π. Ανδρώνη. Μιας ομάδας δηλαδή, που θα παλέψει μαζί με τη ΒΕΡΟΙΑ για την αποφυγή του υποβιβασμού, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά το σχόλιο αναφέρει:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Μπίκας απογοητεύθηκε μετά το χαμένο μπαράζ με τον Λεβαδειακό και τα παράτησε. Άφησε την ομάδα «χύμα στο κύμα» και τώρα που κινδυνεύει με υποβιβασμό, επανεμφανίστηκε! Προφανώς δεν θέλει να αφανιστεί η επένδυσή του. Όμως αυτό έπρεπε να το σκεφτεί στην αρχή της σεζόν. Όχι τώρα που η «Βασίλισσα του Βορρά» πνέει τα λοίσθια. Αφήστε που ορισμένες πρακτικές απελπισίας, μπορεί να φέρουν άλλους μπελάδες στον αξιότιμο κύριο Μπίκα. Πιο οδυνηρούς από τη διάλυση μιας ΠΑΕ...

Δείτε την ανάρτηση…