ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1090 φορές

Μπιλέκας: "Ο Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον Βούλγαρη χωρίς αιτία"

Για το απίστευτο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που γρονθοκόπησε τον φροντιστή της Βέροιας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν υπήρχε κάποια αντιδικία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Δεν μπορεί δηλαδή πρακτικά να εξηγηθεί γιατί έκανε αυτή την επίθεση ο προπονητής του Απόλλωνα.

Ο κ. Μπιλέκας που εκπροσωπεί τον φροντιστή της Βέροιας στις δηλώσεις του υποστήριξε: “Έγινε ένα περιστατικό βιαιοπραγίας κατά του κυρίου Βούλγαρη. Τον γρονθοκόπησε ο κ. Καλαϊτζίδης έξω από τα αποδυτήρια αναίτια. Το περιστατικό έγινε έξω από το γήπεδο του Πολυκάστρου. Στη συνέχεια επενέβησαν οι αστυνομικοί και χώρισαν τους δύο. Ο κ. Καλαιτζίδης είχε διατελέσει και προπονητής στην Βέροια. Και απορεί κανείς με αυτή την συμπεριφορά του. Γνωρίζονταν από παλαιότερα με τον κύριο Βούλγαρη, αλλά δεν υπήρχε ένταση μεταξύ τους.

Ήταν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσα στο γήπεδο ο φροντιστής ο κύριος Βούλγαρης μαζί με δύο κυρίες όπου βοηθούν τους παίκτες. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο κύριος Καλαιτζίδης που άρχισε την λεκτική επίθεση και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον κύριο Βούλγαρη. Τον πήραν τα αίματα τον φροντιστή της Βέροιας. Υπάρχει και φωτογραφικό υλικό για το γεγονός αυτό. Νομίζω ότι είναι 60 ετών ο κύριος Βούλγαρης, είναι ένας έμπειρος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός στην Βέροια.

Αναίτια και απρόκλητα δέχθηκε την επίθεση από τον κ. Καλαιτζίδη και πήγε στο κέντρο υγείας του Πολυκάστρου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Δεν γνωρίζω εάν υπήρχε προηγούμενο περιστατικό μεταξύ των δύο ανθρώπων. Χθες συναντηθήκαμε με τον κ. Καλαιτζίδη. Δεν ήθελα να τον προσεγγίσω για να τον ρωτήσω γιατί έκανε αυτή την ενέργεια”.

- Συγγνώμη ζήτησε ο κ. Καλαϊτζίδης από τον κ. Βούλγαρη ;

“Δεν προηγήθηκε κάτι και είχε ένα ανέκφραστο ύφος. Δεν έγινε καμία προσπάθεια προσέγγισης μεταξύ των δύο ανδρών. Πρέπει να βρούμε την αιτία του περιστατικού. Θα περιμένουμε την νέα κρίση του δικαστηρίου, αύριο στις 12 το μεσημέρι. Σε ανθρώπινο επίπεδο λύνονται παρεξηγήσεις όταν γίνονται τέτοια περιστατικά εκτός γηπέδων. Το ελάχιστο της τιμωρίας που προβλέπεται σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο είναι από δύο χρόνια έως πέντε χρόνια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Μιλάμε για απαγόρευση προσέλευσης. Ούτε στην εξέδρα θα πρέπει να είναι αυτός που θα τιμωρηθεί. Αυτή είναι η διατύπωση του νόμου”.

Πηγή: metrosport.gr