ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 7545 φορές

Οι αστείες δικαιολογίες του Απόλλωνα Πόντου!

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται, λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός και κάπως έτσι ενεργεί η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, η οποία με νέα ανακοίνωσή της, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για την επίθεση (σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά), του προπονητή της Δ. Καλαϊτζίδη, στον εκ των φροντιστών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Σάκη Βούλγαρη.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Απόλλωνα, δεν μπορεί κάποιος να προσφύγει στην δικαιοσύνη μετά από γρονθοκόπημα, αν δεν πέσει κάτω λιπόθυμος ή δεν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο! Αν όμως καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, σκουπίσει τα αίματα από το πρόσωπό του, χωρίς να σκεφτεί να βγάλει μία… σέλφι, για να δείξει τι του συνέβη, τότε αυτός δεν έχει δικαίωμα να μηνύσει τον δράστη!

Τι και αν ο Σάκης Βούλγαρης, έχει δύο μάρτυρες που κατέθεσαν για το συμβάν και μάλιστα γυναίκες, που και αυτές δέχθηκαν, ευτυχώς όχι σωματική βία, αλλά φραστική επίθεση, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο; Όχι! Θα έπρεπε, κατά την άποψη της ΠΑΕ Απόλλων, να χάσει από το γρονθοκόπημα του Δ. Καλαϊτζίδη, 5-6 δόντια ή να συμβεί κάτι χειρότερο!!!

Όσο για την εγγραφή του ονόματος του Σάκη Βούλγαρη στο φύλλο αγώνα, είναι να γελάει κανείς με τα όσα επικαλείται η Ποντιακή ομάδα, για καθυστερημένη δήλωσή του σε αυτό. Ήταν δηλωμένος κανονικά, όπως καθαρά φαίνεται στα έγγραφα που οι ίδιοι επικαλούνται.

Εκτός και αν και πάλι κατά την άποψη της ΠΑΕ Απόλλων, όποιος δεν είναι γραμμένος στο Φ.Α. μπορεί ελεύθερα να… γρονθοκοπείται!

Υ.Γ. Ναι, ο Σάκης Βούλγαρης παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα στο β’ ημίχρονο, αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου και στη συνέχεια, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει τη μήνυση κατά του Δ. Καλαϊτζίδη. Πού το μεμπτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ…