ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1095 φορές

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δ. Καλαϊτζίδης - Πότε γίνεται η δίκη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι στο Κιλκίς παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή.

Ο 66χρονος τεχνικός έλαβε διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη 1 Ιουνίου, για την φερόμενη επίθεση στον φροντιστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Σάκη Βούλγαρη, πριν το χθεσινό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο του Πολυκάστρου.

Στην υπόθεση, παρέστη ως μηνυτής ο φροντιστής της "Βασίλισσας", συνοδευόμενος από τον δικηγόρο της ΠΑΕ Γιώργο Μπιλέκα, που ανέλαβε την υπόθεση, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με δήλωσή του στο Mynews.gr:

«Δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την ηθική βλάβη, που έχουμε υποστεί, για την εις βάρος χειροδικίας μας», είπε και πρόσθεσε:

«Το δικαστήριο χορήγησε δύο ημέρες προθεσμία με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και προσδιόρισε τη δικάσιμο για την 1η Ιουνίου ενώπιον του Πρωτοδικείου Κιλκίς», ήταν επί λέξει τα λόγια του δικηγόρου.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 12, ωστόσο, λόγω του ότι είχε προηγηθεί υπόθεση με θανατηφόρο τροχαίο, συζητήθηκε στις 15:00.