ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1712 φορές

Η στάση του αντιπροέδρου και οι 250 φίλαθλοι στην κερκίδα!

«Αρχικά να πω πως απαγορεύονται οι φίλαθλοι στο παιχνίδι γιατί δεν εκδίδει εισιτήρια ο Απόλλωνας, ενώ εδώ στο γήπεδο του Πολυκάστρου υπάρχουν 250 άτομα. Εμάς μας απαγόρευσαν να φέρουμε φιλάθλους στο γήπεδο, μας είπαν να μπούμε με λίστα».

Αυτά ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέφανου Αποστολίδη, σε ραδιοφωνική εκπομπή, λίγο μετά το επεισόδιο με πρωτεργάτη τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, για το οποίο ανέφερε:

«Η ομάδα βρισκόταν καθ’οδόν και έχουμε συνήθης πρακτική να έρχεται ένας φροντιστής να φτιάξει τα ρούχα της ομάδας. Ξαφνικά μάθαμε πως ο κύριος Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας, Σάκη Βούλγαρη, πήγε στο νοσοκομείο και η αστυνομία ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα. Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε μήνυση. Εδώ δεν μας υποδέχθηκε κανείς, ούτε καν ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Εμείς θα κάνουμε τα νόμιμα ό,τι προβλέπεται».

Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό του φροντιστή της «Βασίλισσας» Σάκη Βούλγαρη, έχει γίνει ήδη σύλληψη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (διαβάστε εδώ).

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η στάση του αντιπροέδρου της SL2 Χαράλαμπου Σταμούλη, που είναι και αντ/δρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Ο συγκεκριμένος, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέφανος Αποστολίδης, ενώ ήταν παρόν στο γήπεδο πολύ νωρίς, όχι μόνο δεν καλωσόρισε και δεν χαιρέτησε τα μέλη του Δ.Σ. της Βεροιώτικης ΠΑΕ, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά από συνεδριάσεις της διοργανώτριας, αλλά ούτε και ζήτησε κάποια συγγνώμη για την συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας του.

Καλά θα κάνουν εκεί στην SL2 να του επιστήσουν την προσοχή, ότι σαν αντιπρόεδρός της, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά του.

Και ερχόμαστε στην παρουσία 250 και πλέον φιλάθλων στον αγώνα (μάρτυρας οι φωτο), μεταξύ των οποίων και 30 Βεροιώτες (όλοι ήταν γραμμένοι σε λίστα, όπως το ζήτησε η διοίκηση των γηπεδούχων). 

Σε έναν αγώνα που υποτίθεται ότι θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, όπως όλοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Πόντου, αφού δεν εκδίδει εισιτήρια.

Ακόμη και η διαπίστευση επαγγελματιών δημοσιογράφων της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Δ. Καλαϊτζίδη για πολλά χρόνια κατά την θητεία του στην «Βασίλισσα», πέρασε από χίλια μύρια κύματα (ενδεικτικό του κλίματος που ήθελε κάποιος να δημιουργήσει πριν το παιχνίδι)!

Μάλιστα, αν δεν ήταν ο συνάδελφος Γιάννης Μαυρόπουλος, υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, που λειτούργησε τελείως επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά, η παρουσία των Βεροιωτών δημοσιογράφων θα ήταν αδύνατη ή καλύτερα θα χρειαζόταν η παρέμβαση του συνδικαλιστικού τους οργάνου, για να αποκατασταθεί η τάξη!