ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1912 φορές

Αποστολίδης: "Είχε 200 άτομα στο γήπεδο ενώ ο Απόλλωνας δεν εκδίδει εισιτήρια"

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βέροιας, Στέφανος Αποστολίδης, και μίλησε για την καταγγελία που υπέβαλλε η ομάδα της Ημαθίας για επεισόδιο εναντίον του φροντιστή της Βέροιας από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 «Αρχικά να πως απαγορεύονται οι φίλαθλοι στο παιχνίδι γιατί δεν εκδίδει εισιτήρια ο Απόλλωνας, ενώ εδώ στο γήπεδο του Πολυκάστρου υπάρχουν 200 άτομα. Εμάς μας απαγόρευσαν να φέρουμε φιλάθλους στο γήπεδο, μας είπαν να μπούμε με λίστα».

Για το περιστατικό πριν την έναρξη του αγώνα: «Η ομάδα βρισκόταν καθ’οδόν και έχουμε συνήθης πρακτική να έρχεται ένας φροντιστής να φτιάξει τα ρούχα της ομάδας. Ξαφνικά μάθαμε πως ο κύριος Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας, Σάκη Βούλγαρη, πήγε στο νοσοκομείο και η αστυνομία ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα. Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε μήνυση. Εδώ δεν μας υποδέχθηκε κανείς, ούτε καν ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Εμείς θα κάνουμε τα νόμιμα ό,τι προβλέπεται».