ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4570 φορές

SL2: Διπλό ο Απόλλων Πόντου στην Ευκαρπία - "Σφίγγει ο κλοιός" για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2, η δεύτερη ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 24 πόντους.

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ με τον Τσιριγώτη στο 11', ενώ στο 36' ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα των βυσσινί. Ο Μπελεβώνης μείωσε για τη ΒΕΡΟΙΑ στις αρχές της επανάληψης, με τον Πεδρόσο στο 78' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα με πέναλτι.

Παναθηναϊκός Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπιλάλ πέτυχε δύο γκολ. για τους πράσινους. Άνοιξε το σκορ στο 30', ενώ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 63', απαντώντας στην ισοφάριση του Βερνάρδου. Όμως, ο Μπάτροβιτς στο 86' έφερε ισορροπία.

Αλμωπός - ΠΑΟΚ Β' 0-0

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλμωπό και τον ΠΑΟΚ Β'. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έληξε 0-0, με τον Δικέφαλο να είναι στην 3η θέση με 45 πόντους, ενώ η ομάδα της Αριδαίας είναι πιο κάτω στους 32.

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου 0-1

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Θεσπρωτού εκτός έδρας. Έτσι, οι γηπεδούχοι αποχαιρετούν την κατηγορία, καθώς παρέμειναν στην 14η θέση στο -6 από τον Μακεδονικό. Τη νίκη στους Βολιώτες έδωσε ο Κάσσος στο 64'.

ΠΟΤ Ηρακλής - Ηρακλής Λάρισας 4-1

Ο Ηρακλής επικράτησε 4-1 του Ηρακλή Λάρισας, με τον Γηραιό να ανεβαίνει στους 43 πόντους και τους Θεσσαλούς να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού με 22 πόντους.

Ο Χατζής άνοιξε το σκορ στο 16' για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Γηραιός έκανε την ανατροπή με τους Τόμας (27', 79'), Αλέξιτς (45+4') και Χουμπιτάνα (60').

Μακεδονικός - Απόλλων Πόντου 1-2

Σημαντική νίκη πήρε ο Απόλλων Πόντου στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Επικράτησε 2-1 του Μακεδονικού εκτός έδρας και έφτασε τους 28 πόντους και βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 11η θέση με 26 βαθμούς.

Ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Λιούμη στο 11', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με τους Λαμπίρι (64') και Εσάλο (88').

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 19 Μαΐου

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ 1-3

Παναθηναϊκός Β' - Αναγέννηση 2-2

Μακεδονικός - Απόλλων Πόντου 1-2

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου 0-1

Αλμωπός - ΠΑΟΚ Β' 0-0

Ηρακλής - Ηρακλής Λάρισας 4-1

Δευτέρα 22 Μαΐου

Πανσερραϊκός - Διαγόρας

* στοιχεία από filathlos.gr