ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 838 φορές

ΑΕΛ: Η 20μελής αποστολή για Βέροια

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την υπεράσπιση της 2ης θέσης και του γοήτρου της, η ΑΕΛ φιλοξενείται αύριο Παρασκευή 19/05 στις 15:15 στην Βέροια, στον αγώνα που χρονικά ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα κι ακολούθως αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Ημαθίας 20μελής αποστολή, στην οποία από τον προπονητή των «βυσσινί», Παναγιώτη Γκουτσίδη, συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες:

Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Μαξιμένκο, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Μαυριάς, Πεντρόσο, Τσιριγώτης και Ογκμπόε.

Επισημαίνουμε την επιστροφή στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των Ογκμπόε, Πεντρόσο, Γαρουφαλιά, που απουσίαζαν από το προηγούμενο ματς με τον Μακεδονικό λόγω τραυματισμού, καθώς και του Νικολιά, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την προθέρμανση.

Στον αντίποδα, πλην του μόνιμα απόντα Θεοδωρόπουλου, αναγκαστικά εκτός έμειναν ο Ηλιάδης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Νίνο, που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής από κίτρινες κάρτες.